Könnyebben és vidámabban

2019.03.01. 07:30

Mitől lehet szebb a napja?

Egyáltalán nincs kedve kimozdulni? Főleg nem egyedül? Akkor is induljon el!

Forrás: Shutterstock

Azokból lesznek a legjobb programok, amelyekhez az égvilágon semmi kedve sincs! – biztat a Vasárnap Reggel legutóbbi lapszámának összeállítása.

Úrinőként uzsonnázni

Igaz, hogy a tízórai és az uzsonna nem főétkezések, de ettől még érdemes megadnia a módját. Ha gyümölcsöt eszik, akkor szépen tálalja saját magának, ha csak kávézik, akkor menjen ki vele pár percre a napsütésbe!

Új ismerősök

Minél több embert ismer valaki, annál változatosabb és izgalmasabb az élete. Tűzze ki maga elé célként, hogy havonta megismer legalább két új embert!

Járjon nyitott szemmel!

Örüljön az apró dolgoknak, például az első fecskének vagy akár a napsütésnek!

Firkáljon!

Teljesen mindegy, hogy csillagokat, pálcikaembereket vagy virágokat rajzolgat-e, közben megfeledkezhet a külvilágról – és talán újra önfeledt gyereknek érezheti magát.

Tele a ház

Hívjon át minél több embert magához mondjuk vacsorázni, vagy egy kis mulatságot is szervezhet! A cél az, hogy épp csak elférjenek – ez majd felidézi a tinikori házibulik hangulatát.

A mosoly ragadós

Egy mosollyal mindenkinek fel lehet dobni a napját. Próbálja csak ki a csúcsforgalomban araszoló buszon vagy a stresszes kasszásnál, és meglátja, utána ön is, ők is jobban fogják érezni magukat!

Mamma Mia!

Nézze meg a filmet akár századjára is, és énekelje hangosan az ABBA slágereit – az sem baj, ha hamisan. Mikrofonnak megteszi egy hajkefe, és már indulhat is az előadás!

Hallja meg az egész világ!

Az egyik legjobb stresszoldó módszer, ha kimegy a szabadba, és beleüvölt a levegőbe. Kiabálhat is, de egy hosszú, mélyről jövő üvöltés is rengeteg feszültségtől megszabadítja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!