kisbabák őrangyala

2017.10.18. 12:52

Koraszülöttek nagypapája

Minden kisbaba tiszta szívvel fordul a felnőttek felé, és bájos nevetéssel hálálja meg a gondoskodást, de vannak olyanok, akiknek nem jut elegendő odafigyelés, nekik nyújt felbecsülhetetlen segítséget egy atlantai nagytata.

David Deutchman 12 éve kétszer egy héten azért megy be az atlantai gyermekkórházba, hogy segítsen a koraszülött kisbabáknak. Ilyenkor ölbe veszi, babusgatja őket, beszél hozzájuk és énekel nekik.

„Sok szülőnek otthon is vannak gyermekei, vagy nagyon távol laknak, ezért nem tudnak elegendő időt tölteni a kórházban maradt kisbabákkal”

- mondja az idős férfi.

A kórház dolgozói nagy tisztelettel beszélnek róla, hiszen kevesen vannak és nem tudnak minden babára elegendő figyelmet fordítani, holott szemmel látható, hogy a kis krapekok sokkal jobban fejlődnek, ha törődnek velük.

„Nagyon megbecsüljük”

- mondja egy nővér.

David Deutchman marketingszakember volt, de állítása szerit ez a valaha volt legnagyszerűbb munkája.

„Sokan kérdezik, mit csinálok én itt. Azt válaszolom, babákat ringatok, nemegyszer lepisilnek és lehánynak, de ezzel együtt nagyszerű érezni, hogy valóban hasznos vagyok. Nem értik, hogy miért csinálom, nem érzik azt a bizalmat, amelyet azáltal kapok, hogy ölben tartom ezeket a pici babákat.”

Bizonyára nem egyszerű feladat, amit David Deutchman vállalt, de minden bizonnyal sokak elismerését elnyerte, hiszen csaknem hatvanhatmillióan nézték meg ezt a videót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!