gazdikereső

2019.09.03. 14:00

Indítsa az őszt egy hűséges négylábú társsal!

Még mindig rengeteg szomorú sorsú kutyus várja új gazdáját a Bogáncs Állatmenhelyen. Mért ne fogadnád örökbe egyiküket?

zaol.hu

Torma

A tíz éves keverék szuka jelzőkutyának kiváló, ám olyan gazdi figyelmébe ajánljuk, aki végtelen türelemmel és szeretettel közelít felé. Sajnos elég nehéz eset.

Torma nagyon félénk, de egy új család segíthet ezen a problémán Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Félénk és visszahúzódó, az ember érintését a mai napig nehezen viseli. Idősebb emberek mellé kitűnő választás, de gyerekek mellé természete miatt nem ajánljuk. Pórázon nem sétál, még a kenneléből is csak rövid időre tudták kicsalni a menhely dolgozói. Részletek a Bogáncs Állatmenhely honlapján.

Dalma

2009. januárjában született ez a tündérszép keverék szuka. Korábbi gazdája elhagyta őt, így Egerváron kóborolt, ahonnan állatbarátok fogadták be.

Dalma nagyon emberközpontú jószág Fotó: Bogáncs Állatmenhely
Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Eddigi élete feltehetően arról szólt, hogy folyamatosan szülnie kellett, erről emlődaganata is árulkodott, az ivartalanítása mellett a daganat eltávolítása is megtörtént, azóta tünetmentes. Végtelenül kedves eb, de más állat mellé nem ajánlják. További információkat itt talál.

Dödi és Zeusz

Nagyon sürgősen keresnek gazdit ezek a gyönyörű rottweilerek! Dödit és Zeuszt együtt lehet örökbe fogadni, jelenleg nem a Bogáncs Állatmenhelyen tartózkodnak.

A két rottweiler együtt fogadható örökbe! Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Dödi egy 8 éves, elsősorban kinti kutya, de a házban is jól érzi magát. Még nyolc hónaposan került gazdájához, jelenleg 6 éves fiával Zeusszal él együtt. Nehezen barátkozik fajtársaival, a szukákkal különösen rossz a viszonya, ám tökéletes házőrző. A gazdájához nagyon hűséges, imádja a labdát és a hosszú sétákat. Alap engedelmességi oktatáson is részt vett.

Zeusz anyukájával ellentétben könnyen barátkozik, de ugyanolyan jó házőrző. Higgadt, nyugodt kutyus, aki végtelenül hűséges az emberhez. A két kutyus oltva és chipeltetve van. Részletek a Bogáncs Állatmenhely honlapján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!