divatdiktátor

2018.08.02. 14:07

II. Erzsébet vezeti a legjobban öltözöttek listáját

Közzétette a legjobban öltözött britekről szóló éves összesítését a Tatler. A neves társasági magazin 2018-as listáját a szigetország uralkodója vezeti, de szerepel rajta a királyi család több tagja is, köztük az ötéves György herceg, csakúgy mint Amal Clooney jogász és Harry Styles énekes.

Britain's Queen Elizabeth II (L) attends a ceremony at Tweedbank Station in Tweedbank on the Scottish Borders on September 9, 2015 to officially open the Borders Railway on the day that The Queen becomes Britain's longest-serving monarch. Britain celebrated Queen Elizabeth II becoming the country's longest-serving monarch with a flotilla down the River Thames, a gun salute and the peal of Westminster Abbey's bells.

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: LEON NEAL

II. Erzsébetet divatdiktátorként említette a lap, külön kiemelve a királynő öltözködésének színgazdagságát és a virágminták iránti lelkesedését.

Katalin cambridge-i hercegnőt, Vilmos herceg feleségét azért méltatták, hogy „újrahordja ruháit”, és nemcsak exkluzív márkák, hanem megfizethető áruházláncok termékeit is viseli.

A harmincas listán van Meghan Markle, Harry herceg újdonsült hitvese, aki a májusi esküvőn viselt Givenchy-ruhájával „elvarázsolta” a magazint. Sussex hercegnője minden egyes megjelenésével újraírja a modern királyi stílust – tették hozzá.

Kamilla cornwalli hercegnő, a trónörökös, Károly herceg felesége is szerepel a listán, nagyobb meglepetés viszont, hogy György herceg is. Vilmos és Katalin ötéves kisfia, az Egyesült Királyság majdani uralkodója a „Róbert Gida-féle sikk” kiváló példája rövidnadrágjaival, térdzoknijával, ingecskéivel – írták.

A hírességek közül Amal Clooney jogászt, George Clooney feleségét kifinomult, de játékos stílusáért méltatták. Dua Lipa szabadidős viseletei és fellépőruhái egyaránt lenyűgözték a Tatler szerkesztőit, akik még az énekesnő „hihetetlenül izmos hasára” is felhívták a figyelmet.

Stella McCartney divattervező, Lily James színésznő és Daniel Kaluuya színész szintén szerepel a listán, amely a Tatler csütörtöktől kapható szeptemberi számában jelent meg.

Az 1901 óta megjelenő magazin a brit felső középosztály és az elitek régi kedvence. Egyes források szerint ennek a kiadványnak a legtehetősebbek a vásárlói a Condé Nast kiadó birtokában lévő lapok közül.

Borítókép: II. Erzsébet királynő

Forrás: AFP/Leon Neal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!