Gazdikereső

2019.02.12. 08:22

Háziállatra vágyik? Fogadjon örökbe kutyát!

Egyre több tündéri kiskutya várja szerető gazdáját a zalaegerszegi Bogáncs Állatmenhelyen. Ha éppen azon gondolkodik, hogy maga mellé venne egy tündéri négylábút, akkor jó helyen jár!

zaol.hu

Ében már alig várja, hogy otthonra leljen Fotó: Bogáncs Állatmenhely/Facebook

Szultán

A 2007-es születésű kan kutyus már volt korábban a menhely lakója, ám új gazdája egy éve elhunyt. Bár a hozzátartozók gondozzák, szökéseivel nem tudtak mit kezdeni, többször végezte a gyepmesteri telepen.

Szultán a szeretnivaló “mackó” Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Kedves és nagyon barátságos kutya, minden korosztály számára kiváló választás, ráadásul a cicákat is tolerálja. Ha többet is megtundál róla, kattints IDE!

Pepe

A foxterrier keverék kan 2017 decemberében született. Anyukájával együtt került be a menhelyre még kölyökkorában, a gazdájuk nem kívánt tovább gondoskodni róluk.

Pepe mozgékony, így sportos gazdik mellé való Fotó: Bogáncs Állatmenhely/Facebook

Egyszer már örökbe fogadták, de hamar visszakerült a menhelyre. Az újdonsült gazdik nem bírtak a mozgékony, energikus Pepével. Minden korosztály számára, gyerekek és idősebbek mellé is jó szívvel ajánlják, de csak akkor ha megfelelő mozgásteret és foglalkozást tudnak biztosítani neki. Ismerd meg jobban!

Ében

A csodaszép fekete fiú 2015 júniusában látta meg a napvilágot. Kislengyelben kóborolt, ahol egy buszmegállóba költözött be. Ében nagyon barátságos jóság, így minden korosztály mellé bátran ajánlnák, ám mérete és aktivitása miatt erős fizikumú gazdára lenne szüksége.

Ében már alig várja, hogy otthonra leljen Fotó: Bogáncs Állatmenhely/Facebook

A szuka kutyákkal jó a kapcsolata, a kanokkal domináns, a cicákhoz fűződő viszonya nem ismert. Ismerd meg jobban!

A kutyusok mindegyike a Bogáncs Állatmenhely lakója, oltva és chipeltetve vannak. Érdeklődni a 0630/424-3579-es telefonszámon tud!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!