valódi összetartás

2018.10.24. 12:35

Ha a család egyben van, mindennek sikerülnie kell

Radics Gigi úgy érzi, mindent a családjának köszönhet, és ez a mai napig így van. Mindig mindent négyen csinálnak, nem hiányozhat senki.

Forrás: YouTube

A Család.hu sorozatában, a Családvarázs legújabb epizódjából megtudhatják, vajon miért lakik még a szüleivel Radics Gigi és hogy milyen a viszonya a profi fotós öccsével?

Radics Gigi családja igazi családi vállalkozásban segíti az énekesnő pályáját. Édesanyja a stylistja, édesapja a menedzsere, öccse pedig a fotósa. A Megasztár megnyerése után együtt költöztek fel a fővárosba is, mert mint mondják, négyesben érzik teljesnek magukat, nem bírják sokáig egymás nélkül. Ennek és természetesen a kényelemnek is betudható, hogy Gigi még mindig a szüleivel él, jólesik neki az anyai gondoskodás.

Öccse Tamás a fotósa Giginek. A testvérek bár nagyon szeretik egymást, kapcsolatukat leginkább a csipkelődés jellemzi, ami az énekesnő szerint annak tudható be, hogy a Megasztár miatt nem tudta megélni kamaszkorát. Az egész család együtt jár bulizni, még a nagymamát is elviszik magukkal, aki sok esetben jobban bírja a hajnalig tartó szórakozást, táncolást, mint a fiatalok.

Édesapja, aki a menedzsere is Radics Giginek, szintén a család erejében hisz és biztos benne, hogy 15 év múlva az egész világon ismerik majd a lánya nevét, a fia pedig megállja a helyét a saját szakmájában. Ami azonban a legfontosabb az édesapa szerint, hogy mindannyian szeretetben, egészségben, békében éljenek, a karrier és a siker pedig a hab a tortán, amit Istennek köszönnek.

Borítókép: Radics Gigi énekesnő

Forrás: YouTube

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!