Farsangfarka Fesztivál 2018

2018.01.13. 09:47

Fáklyás-álarcos felvonulás is lesz

Maskarások, farsangi fánkkülönlegességek, koncertek, fáklyás-álarcos felvonulás és gasztronómiai vásár is lesz az idei Szentendrei Karnevál – Farsangfarka Fesztiválon, amelyet február 10-én és 11-én rendeznek meg Szentendre főterén.

A nagyszínpadon két napon át egymást követik a népzenei, világzenei, könnyűzenei produkciók, gyermekkoncertek, szombat este pedig a Holdviola, vasárnap a Besh o droM lép fel – közölték a szervezők.

A rendezvény legnépszerűbb és leglátványosabb programja a fáklyás-álarcos felvonulás, amelynek keretében látványos tűzzsonglőr produkciót is láthatnak az érdeklődők.

A gyerekeket álarckészítéssel, koncertekkel, gyerekműsorokkal és a szentendrei óvodások farsangoló produkciójával várják.

A Dumtsa sétálóutca ad helyet a karneváli hangulatú gasztronómiai vásárnak, ahol a látogatók a farsangi időszakra jellemző ételeket kóstolhatják meg, a ropogós sültektől kezdve a farsangi fánkvariációkig, de gazdag pálinkakínálat és jótékonysági malac- és báránysütéssel is készülnek a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!