a túlzások autója

2017.12.07. 14:46

Csúcs ez az érzés: Mercedes Benz S (videó)

A név kötelez, a legnagyobb Mercedesnek akkor is a legjobbat, vagy egy kicsit annál is többet kell nyújtania, ha éppen piacvezető a kategóriában.

A műfajban fogalomnak számító S-osztály a túlzások autója, amit nem is próbál titkolni, sőt, büszkén feszegeti saját határait, hogy a világ legjobb autójaként tartsa számon a közvélemény. Miközben 2013-as bemutatása óta 300 000 darab fogyott az aktuális generációból, Stuttgartban nagy erőkkel fejlesztettek, hogy a félidős frissítésnél lépéselőnyben maradjanak a 2015-ben bemutatott, legújabb BMW 7-es sorozattal és legyen mit felmutatniuk a júliusban leleplezett új Audi A8-assal szemben.

1 080 770 Ft a hátsó szórakoztató-rendszer felára. A csúcstechnika mellé retrós belsőt is választhatunk, fehér kormány és bordó bőr is szerepel a számtalan variációs lehetőség között

Külsejét az új első lökhárító és hűtőrács, valamint a feláras, három csíkból álló nappali menetfényről felismerhető Multibeam LED fényszóró teszi attraktívabbá.

 

 

 

Címkék#merci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!