már zajlik a jelentkezés

2018.02.07. 06:58

Majdnem kétszáz gyermektábor közül választhatnak a családok

Az idén csaknem kétszáz gyermektábor közül választhatnak a családok, az ottalvós üdülések átlagára egy hétre negyvenezer forint lehet, a napközis táboroké harmincezer körül alakulhat.

A Magyar Hírlap szerdai száma szerint, bár az év utolsó tanítása napja, június 15. még odébb van, a Taborfigyelo.hu gyermektábor-összehasonlító portál szerint a szülők már megkezdték a jelentkezéseket a nyári táborokba.

Tóth Béla, a portál vezetője szerint évről évre népszerűbbek a nyári táborok, és egyre több család érzi úgy, hogy a vakációs üdülések többet nyújtanak, mint egy egyszerű gyermekfelügyelet.

Az elmúlt öt évben növekvő trendet mutat a táborozók száma, az idén csúcsot dönthet és az előrejelzések szerint meghaladhatja a kétszázezret.

Tóth Béla elmondta, a táborok áraiban minimális változás látszik, egy-egy tábornál csak pár ezer forintos emeléssel számolhatnak a szülők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!