Iskolakezdés együtt!

2019.08.15. 20:02

A Fradi is csatlakozik az Ökumenikus Segélyszervezet tanszergyűjtő akciójához

A Ferencvárosi Torna Club is csatlakozik az Ökumenikus Segélyszervezet 1000 rászoruló gyermek beiskolázását segítő segélyakciójához, amelynek keretében idén is gyermekenként 10 ezer forint értékű, minőségi tanszercsomagokkal szeretnék támogatni a nehéz sorsú iskolásokat.

Fekete Daniel / MÖS

Forrás: MÖS

Fotó: Fekete Daniel

Közös jótékonysági akciót hirdetett rászoruló gyermekek beiskolázására az FTC és az Ökumenikus Segélyszervezet. Az Iskolakezdés együtt! segélyakcióhoz kapcsolódó kezdeményezés kétféle módon is lehetőséget kínál a szurkolóknak a nehéz sorsú családok támogatására.

A személyes vagy internetes vásárlás után a gyűjtődobozba kerülnek a tolltartók, táskák, füzetek
Fotó: Fekete Dániel / MÖS

Ha valaki személyesen vásárol a Fradi Shopban, akkor az ott kiválasztott és a segélyakcióra felajánlott iskolaszereket a pénztár mellé kihelyezett, felmatricázott dobozokban helyezheti el. De az adományozás történhet online is. A futballklub webshopjában történő vásárlás esetén a szervezők azt kérik, hogy a megjegyzés rovatba írják be az „iskolakezdés” szót és a termékek nevét, amelyeket felajánlanak a gyermekek részére. A rendelés augusztus 15. és 31. közötti leadását követően a Fradi Shop munkatársai elhelyezik ezeket a gyűjtődobozokban, az Ökumenikus Segélyszervezet pedig eljuttatja őket a rászorulókhoz.

A Ferencvárosi Torna Club és az Ökumenikus Segélyszervezet 2014 óta stratégiai partnerek, az elmúlt évek során számos segélyakcióban működtek együtt. Több száz rászoruló részére osztottak meleg ebédet, valamint rászoruló családok számára gyűjtöttek meleg ruhákat a klub tagjai és szurkolói. A hokisok és az öregfiúk labdarúgócsapata pedig a veronai buszbalesetben elhunyt áldozatok hozzátartozói számára gyűjtött pénzadományt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!