Járvány

2020.04.24. 12:12

Belátta a BMW, hogy a koronavírus nem jó PR

Eredetileg Electric Corona Spoke néven kínálták az aszimmetrikus, 17 colos felnit, amely ma már Electric Power Spoke néven szerepel az árlistán.

Forrás: automotor.hu

A sárga színű díszekről lehet felismerni az akkumulátoros-elektromos Minit, illetve csak ehhez rendelhető egy igazán különleges felnidizájn. A 17 colos kerék különlegessége az aszimmetrikus kialakítás, az egyik küllője vaskosabb a többinél, és egészen mostanáig ez Electric Corona Spoke néven futott – számol be az Autó-Motor.

Azonban az utóbbi hetek eseményei, a koronavírus terjedésének következményei kihatottak erre az extrafelszerelésre is, hiszen idő közben – különösebb értesítés nélkül – átnevezték ezt a felnit, amely manapság már Electric Power Spoke néven található a listán – vette észre a portál.

Fotó: Lővei Gergely / automotor.hu

A Mini szóvivője elismerte a CarBuzz weboldanak, hogy a jóval a Covid-19 koronavírus megjelenése előtt kiválasztott nevet a téma érzékenysége miatt változtatták meg, és igyekeznek mindenhol már az új néven szerepeltetni az extrát. Azonban időbe telik, amíg mindenhol már az új névvel találkozunk, a könnyen átírható weboldalakon már az új névvel találkozik az érdeklődő, de a letölthető pdf dokumentumokban esetenként még a régi jelölést olvashatja – írja a lap.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!