11°
14°

Borosta

5 hónapja
Tusfürdő, sampon és dezodor: ezek a magyar férfiak által leginkább használt szépségápolási termékek - derül ki egy májusi reprezentatív felméréséből, amelyet szerkesztőségünkhöz is eljuttattak a felmérés készítői.
1 éve
Pásztor Zalán számára hamarosan ismét elkezdődik az óvoda. Egy biztos, bőven lesz mesélnivalója a gyereknek, a nyári vakáció során ugyanis rengeteg új és meghatározó élmény érte.
1 éve
Pásztor Zalánt napjában többször is le kell csutakolni. Nem, már nem pisil be és nem is azzal van probléma, hogy malac módjára étkezik. A gyakori súrolásnak prózai oka van, kisfiam ugyanis rendszeresen összefirkálja a testét.
1 éve
Nem tudom, másoknál mi a szokás, de a mi családunk hagyományosnak mondható abban az értelemben, hogy ünnepek után belefulladunk az édességbe.
1 éve
A rémálom körülbelül két hónapja kezdődött és szokás szerint a feleségem tehet az egészről. Pedig minden szülő tudja, hogy boltba csak akkor viszünk gyereket, ha nagyon muszáj vagy ha valóban vásárolni akarunk valamit neki.
1 éve
Alejandro González Inárritu tavaly a Birdmannel rögtön három Oscart is bezsebelt, egy évvel később pedig már az új művének örülhetünk, aminek szintén minden esélye megvan arra, hogy fontos tényező legyen a díjszezonban.
2 éve
A többi gyerekhez hasonlóan Pásztor Zalánt is roppantmód érdeklik azok a dolgok, amit a felnőttek csinálnak.

Legolvasottabb

1
Vonattal ütközött egy autó Zalaegerszegen
2
A három legromantikusabb hely Zalaegerszegen
3
Köszöntötték a megyei kórház új rezidenseit
4
Zalaegerszeg ikonikus helyei akkor és most
5
Látta már az elhagyatott lőszerraktárat Egervárnál? (videó)
Óriás zöldség
Látott már ekkora karalábét?
patikában is kapható / 23 perce
Megérkezett az influenza elleni oltás a háziorvosokhoz
Összesen 1,3 millió adag érhető el térítésmentesen – mondta az egészségügyért felelős államtitkár kedden.
Gyász
/"Ő már ott van, ahol nincs fájdalom, őrizze álmát béke és nyugalom."/ Fájó szívvel tudatjuk, hogy *VARGA LÁSZLÓ* *rédicsi lakos* 37. évében váratlanul elhunyt. Hamvait 2017. október 25-én, szerdán 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a rédicsi temetőben. Köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik és gyászunkban osztoznak. Gyászoló család
/"Szomorúan szól egy kis falu harangja, mert egy édesanya többé már nem hallja. Istenhez megyek, ő hívott engemet, akik szerettek, Isten veletek."/ Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *NÉMETH LAJOSNÉ* *szül. Szőke Margit* 77 éves korában elhunyt. Temetése október 26-án, csütörtökön 15 órakor lesz a pördeföldi temetőben. Előtte 14 órakor gyászmise a helyi kápolnában. A gyászoló család
/"Az Ő szíve megpihent, A miénk vérzik, A fájdalmat csak az élők érzik."/ Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik szerették és ismerték, hogy *DOLACSEK IMRÉNÉ* *szül. Fisli Irén* életének 85. évében türelemmel viselt betegségben elhunyt. Temetése 2017. október 26-án, csütörtökön a 13 órakor kezdődő gyászmisét követően lesz a zalaszentlászlói temetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik és gyászunkban osztoznak. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Szerető családja
Caporettói áttörés / 34 perce
Csoda az Isonzó folyó mentén
Bekő Tamás
230 milliós kormánytámogatás / 53 perce
Ösztöndíjjal segítik a hátrányos helyzetű fiatalok diplomaszerzését
a mentor / 55 perce
Gyászol az AC/DC, meghalt George Young
1956 / 1 órája
A szabadságot szimbolizálja az alsópáhoki emlékmű
Keszey Ágnes
Kino Cafe / 2 órája
Haneke-retrospektív vetítéssorozatot rendeznek a hétvégén
Helyismeret / 2 órája
A templom titkaival ismerkedhettek meg a csesztregi kincskeresők
Gyuricza Ferenc