Életmód

2017.08.20. 11:59

Évi 33 millióért is lehet bébiszitterkedni - Önvédelmi ismeretekkel rendelkezők előnyben!

Egy angol család bizony ekkora bérezéssel kecsegteti leendő dadusát, cserébe azonban az elvárásaik sem mindennapiak!

A Childcare.co.uk oldalon megjelent egy hirdetés, melyben egy család évi 100 000 fontot, azaz évi 33 millió forintos bért kínál az új dadusuknak - írja a Mashable. A leendő bébiszitter 4 gyermekre fog vigyázni: egy 2, egy 5, egy 7 és egy 15 évesre. A "vigyázni" szó persze nem pontos, hiszen ennél jóval többet várnak el tőle: gyakorlatilag egy új családtagot keresnek, aki vérprofiként egyengeti a gyerkőcök mindennapjait.

Az ideális jelölt minimum 15 éves munkatapasztalattal rendelkezik és gyermektelen. Elvárás továbbá, hogy maximálisan segítse a gyerekeket a tanulásban, sőt, akár részt is vegyen az óráikon. A családi kocsik között van egy Porsche, egy Range Rover és egy Maserati is, ezekkel bátran gazdálkodhat a fuvarozásukhoz. A család négylaki, van egy otthonuk Londonban, Barbadoson, Cape Townban, és Atlantában is, így a bébiszitter jó, ha hozzászokik az akár heti háromszori utazgatáshoz. Az étkezésekhez egy Michelin-csillagos séf főz, ezeken maradéktalanul meg kell jelennie. De ez még nem minden! A hirdetésben áll ugyanis az is, hogy a kiválasztott személynek rendelkeznie kell önvédelmi ismeretekkel is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!