rainbow six

2017.09.20. 17:00

Halálos frissítést kapott egy Playstation 4 játék

A merevlemez bánhatja, ha letölti valaki a „javítást”.

Napjainkban megszokott, hogy már kiadott játékokhoz időről-időre különböző frissítések jelennek meg. Ezek akár újdonságokat is hozhatnak a virtuális pályákon, de lehet, hogy szimpla hibajavítások, esetleg finomhangolások.

Azonban előfordulhat, hogy egy-egy frissítés csak bajt hoz a játékosokra.

Most a Rainbow Six: Siege nevű játék Playstation 4-es változatának a kódjába került valami hiba, ami azt idézheti elő, hogy a gép merevlemezét a használhatatlanságig erőlteti, és/vagy elrontja.

A PS4 felhasználók már fórumokba tömörülve várják a játék kiadójának és a gép fejlesztőjének állásfoglalását, hogy mikor és milyen módon javítják a hibát. A kiadó szotfvertámogató csoportja Twitter-üzenetben tette közzé, hogy dolgoznak az ügyön:

Egyelőre a játékosok annyit tehetnek, hogy mellőzik az akciójátékot, vagy ha nagyon nem bírják nélküle, akkor ne hívjanak partyba senkit: a fejlesztők ugyanis az eddigi információk alapján úgy gondolják, ez a funkció állhat a különös viselkedés hátterében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!