Ország-világ

2021.03.09. 08:56

Ezért kellett meghalniuk az időseknek: beismerte tettét a kettős gyilkossággal gyanúsított férfi (videó)

Részletes beismerő vallomást tett a nyomozóknak az a 26 éves férfi, akit a vasárnapi, kislángi kettős gyilkossággal gyanúsítanak – közölte kedden a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

Forrás: police.hu

A rendőrség emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az ügyben – írja a feol.hu.

A nyomozás adatai szerint a férfi vasárnap hajnalban a Fejér megyei Kislángon, a kerítésen átmászva bejutott egy Szabadság utcai ingatlan területére, majd

az udvaron található füstölőből házi húskészítményeket próbált ellopni,

de megzavarta őt a házban élő 81 éves nyugdíjas férfi és annak 73 éves élettársa, aki megpróbálta megakadályozni, hogy az elkövető elmeneküljön az ellopott áruval. Ezért

a 26 éves férfi egy késsel több alkalommal megszúrta a két idős embert, akik olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

Ezzel a késsel ölte meg a két idős embert
Fotó: police.hu

Az elkövető a holttesteket az udvaron lévő vízóraaknába rejtette, és faágakkal takarta le őket, majd elmenekült a helyszínről.

A rendőrök a bejelentést követően perceken belül a helyszínre érkeztek, majd egy órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit őrizetbe vettek és kezdeményezték letartóztatását.

Borítókép: A gyanúsított és a helyszínelő rendőrök

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!