Megvan az új rekord

2017.10.31. 14:43

Ennél a srácnál gyorsabban senki nem rakja ki a Rubik-kockát (videó)

Golyózik a szemünk a mutatványtól.

Minden idők egyik legsikeresebb magyar találmánya, a Rubik-kocka egyszerűen megunhatatlan, hiszen nemcsak szórakozásnak és készségfejlesztő játéknak kiváló, hanem remek kihívás is. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a világ valamely szegletében időről időre összegyűlnek a bűvös kocka-rajongók, hogy összemérjék tudásukat és kiderítsék: ki a legjobb, a leggyorsabb, és a legügyesebb a kocka kirakásában.

Már az eddigi rekordok is elképesztőek, a világcsúcstartó amerikai srác, Patrick Ponce például 4,69 másodperc alatt birkózott meg a feladattal. A kockarekordok azonban általában nem túl hosszú életűek: megdöntésükhöz gyakran néhány hét is elég.

A Daily Mail szerint a legújabb rekorder, a 23 éves, dél-koreai SeungBeom Cho a saját rekordját megdöntve elképesztően gyorsan, alig 4,59 másodperc alatt rakta ki a 3x3-as bűvös kockát. A videó tanúsága szerint a teljesítményen kicsit ő maga is meglepődött.

Ön mennyi idő alatt rakná ki?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!