különleges program

2018.07.09. 16:25

Elefántfürdetés is lesz a Cirkuszok éjszakáján

Idén hat Balaton környéki cirkuszban lehet részt venni ezen a különleges eseményen, amelynek keretében még a kulisszák mögé is beleshet a közönség.

Július 14-én lesz a Cirkuszok Éjszakája, amelynek célja, hogy népszerűsítse a minőségi cirkuszt és felhívja a figyelmet arra, hogy a cirkusz az egyik legszórakoztatóbb művészeti ág. Az esemény egyben a cirkuszok közötti együttműködést is szimbolizálja – írja a likebalaton.hu.

A rendezvényen a következő cirkuszok vesznek részt:

Hungária Nagycirkusz – Alsóörs Díjnyertesek a porondon című műsorukkal várják az érdeklődőket.

Eötvös Cirkusz – Révfülöp Tradíciók és generációk című programjukat láthatja a közönség.

Exit Cirkusz – Siófok – 19. 00 órától 23.00 óráig interaktív műsorral és extra produkciókkal szórakoztatják a nézőket, majd a gyerekek és a felnőttek is kipróbálhatják a kellékeket.

Magyar Nemzeti Cirkusz – Balatonlelle – Ezen a napon 11 órakor elindulnak az afrikai elefántok a Napfény strandra, ahol kellemes hűsítő fürdőt vesznek majd. 20 órától extra kibővített előadást tartanak artista sztárvendégekkel. A látogatók előadás után éjfélig beleshetnek a cirkusz kulisszái mögé, illetve az állatparkot is be lehet járni ezen az estén.

Richter Flórián Cirkusz – Zamárdi A Full Adrenalin című izgalmas programot nézheti meg a közönség.

Utazó Budapest Nagycirkusz – Keszthely Cirkusz a javából című programjukkal várják a látogatókat.

Borítókép: Illusztráció / likebalaton

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!