Egyéb

2009.07.02. 02:28

Egyediek lehetnek a gondok

Nagykanizsa (sza) - Olvasóink jelezték: az elmúlt napokban gondok támadtak a UPC Magyarország Kft. által szolgáltatott internet használatával. Az illetékes szerint egyedi problé- mák merülhettek fel.

Szalabán Attila

Kissé morózus hangulatú olvasók hívták szerkesztőségünket múlt péntek óta többször is. Mint panaszolták, a UPC Magyarország Kft. biztosítja az internet elérésüket - ám az utóbbi napokban az amúgy jól működő szolgáltatással problémáik támadtak. Egy Kodály Zoltán utcai lakó a hálózat sebességére panaszkodott, mely szerinte sokat lassult. Egy Zrínyi Miklós utcai férfi ellenben azt vette észre, hogy nagyon gyakran lefagy az internet, az egyik népszerű csevegőprogram használata emiatt rendkívül nehézkessé vált.

- Cégünkhöz nem érkezett tömegesnek számító hibabejelentés, biztos tehát, hogy egyedi hibák okozhatják a problémákat - reagált megkeresésünkre a UPC Magyarország Kft. részéről Szűcs László. - Sok minden húzódhat meg az ilyen gondok hátterében. Természetesen megpróbálunk segíteni kijavítani a hibákat, ehhez arra kérnénk a panaszosokat, hogy 24 órán keresztül működő internetes segítőszolgálatunkkal, vagy pedig a telefonos call centerünkkel vegyék fel a kapcsolatot - utóbbiban szándékosan külön, tehát könnyen elérhető menüpontban lehet segítséget kérni internetes problémákra.


Minden, ami DIGITÁLIS - barangoljon rovatunk cikkei között. Klikk IDE!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!