Egyéb

2009.09.24. 02:27

A rossz oldalon állni tényleg jó?

Zalaegerszeg (up) - A Star Wars történetek legújabb részében Darth Vader titkos tanítványának szerepében a galaxis újabb részleteire deríthetünk fényt.

Urbanics Pál

Hosszú-hosszú ideje nem jelent meg konzolra akció alapú Star Wars játék. Ezen a LucasArts változtatott, a Star Wars: The Force Unleashed-del, amit a licencén és a történetén kívül a technológiájáért is agyondicsérnek. Tény, bizonyos dolgok jól sikerültek, például minden eddiginél komolyabban kihasználhatjuk az Erőt, ezért minden SW rajongónak érdemes kipróbálnia a játékot. A történet idejét 3. és a 4. rész közé tehetjük (vagyis az új és a régi trilógia közé) bár időben sokkal közelebb van az Új Reményhez, mint a Sithek Bosszújához. 

A játékcél nincs túlbonyolítva, és még a sztorit is elég hamar ki lehetett pörgetni, de amíg tart, addig szórakoztat. Főhősünk bőrébe bújva Darth Vader titkos tanítványát alakíthatjuk, aki minden eddiginél látványosabb erő trükköket használ a lázadók és olykor birodalmiak ellen. A Force Unleashed grafikája kellemes, helyenként igen szép, viszont rendkívül bugos. 

Érződik a játékon, hogy pár hónap tesztelés még nem ártott volna...


Minden, ami DIGITÁLIS - barangoljon rovatunk cikkei között! Klikk IDE! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!