Egyéb

2009.07.02. 02:26

A háborúnak sosem lehetne véget vetni?

Nagykanizsa (sza) - Nagyon várták, megjelenése után tarolt is a számítógépes piacon a Fallout 3, a Bethesda kiadó játéka.

Szalabán Attila

Jókora ugrás a jövőbe, méghozzá dermesztő, komor, egy nukleáris csapást követő, ám még mindig háborúval teli évszázadba - erről szól a sorozat immár harmadik része is, mely persze a modern követelményeknek megfelelő látványvilággal várja a játékosokat. A néhai Amerikai Egyesült Államok területén barangolhatunk - a múlt időt jelző szó szerintünk indokolt, ám a játékban egy idős férfi helyre teszi az ügyet, kategórikusan jelezve: igaz, hogy föld alatt, de az USA-ban láttunk napvilágot, szóval viselkedjünk jó hazafiként.

A Fallout 3 becsülettel megfelel a vele szemben előre megfogalmazott kívánalmaknak: pazar kivitelezés, remek játékélmény. A környezet egy kicsit túl horrorisztikusra sikeredett, gyerekeknek inkább ne vegyük meg - a felnőttek pedig úgysem hiszik el, hogy jó pár évtizeddel az atomtámadás után még mindig holttestek lógnak a csillárokról...


Minden, ami DIGITÁLIS - barangoljon rovatunk cikkei között. Klikk IDE!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!