Egyéb

2008.06.04. 02:29

A biztonság továbbra is megadatik

Zalaegerszeg (vl) - Aggódó édesanya hívta fel szerkesztőségünket tegnap azzal a kéréssel: derítsük ki, miért zárták le múlt hét végén a parkolóház tetőteraszát, az egyetlen olyan helyet a városban, ahol lányait biztonságban tudta.

Varga Lívia

- Mivel a parkolóház tetőteraszát folyamatosan kamerák figyelik, mindig nyugodt szívvel engedtem oda kamaszkorú gyermekeimet, akik pénteken azzal jöttek haza: lezárták a tetőkertet - vezeti elő a problémát Simon Andrea, majd rögtön hozzá is teszi: nagyon sajnálná, ha ez hosszú távon is így maradna, hiszen ez a lakóhelyükhöz egyébként is közel lévő épület a város egyetlen olyan pontja, ahol lányait teljes biztonságban tudta, ráadásul az igényesen kialakított terasz nagyszerű ellenpontját képezi az egyébként egyre kevésbé élhető belvárosnak, amit a 2007-ben odaítélt nívódíj is bizonyít.

A problémával megkerestük a parkolóház beruházóját, Matyéka Istvánt, aki, mint elmondta, kizárólag félreértésről lehet szó, hiszen a tetőkert továbbra is nyitva áll minden arra járó előtt.

- Csak az étterem felőli, külső kijáratot zártuk le, a tulajdonos ugyanis nem szerette volna, ha a tetőkertbe igyekvők a nemrég kialakított kerthelyiségben üldögélő vendégeken járnának keresztül, ám a tetőterasz a parkolóházon keresztül továbbra is megközelíthető, így a szülők eztán is biztonsában tudhatják gyermekeiket - tájékoztatta lapunkat Matyéka István.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!