Egyéb

2008.05.23. 05:01

Legfrissebb hírek közösségi portálunkról

Közösségi portálunk az ismerősök felfedezésén túl a szórakozásnak és a véleményformálásnak is teret enged. Többek között erről szól összeállításunk.

zaol.hu

Ádámok almája

A lengyel fiúk, Wodek és az öccse ott nyaraltak a házunkban! Na, nem mi voltunk a nyaraltatók, ez az iparág akkor még nem dúlt a Balatonon, külföldiek nyaraltatása.... óóóóó... hol volt az még!
Örültünk, hogy az államosításokból meghagytak egy több-tulajdonosok házát. Csak tanácsi kiutalással lakót költöztettek be! De végre egy kis szerencsénk is lett!
A Palma gumigyár bérbe vette vállalati üdülőnek a házat! Na ők, pontosabban Kardos igazgató elvtárs gondoskodott a lakók elhelyezéséről, s így évekre kibérelhették! Fillérekért igaz, de legalább így nagybátyám Saul is álláshoz jutott! 

Érdekli a folytatás? Elolvashatja az enteón a Sze Moá című blogban.


Vegyen részt vizespóló versenyen!

Napról napra új témák, kérdések tűnnek fel az enteo szavazásai között. A kíváncsiskodók változatos témában adhatják le voksukat. Elgondolkozott már például azon, hogy részt venne-e egy vizespóló versenyen vagy azon, hogy milyen idegen nyelvet tanulna szívesen? Mit gondol, mi lehet az oka annak, hogy sok nő megöli újszülött gyermekét? Mire tippel, ki lesz a hamarosan kezdődő labdarúgó Eb győztese?

Ha szeretne válaszolni a kérdésekre, érdekli, mások hogyan gondolkoznak minderről, akkor látogasson el az enteóra, ahol akár elindíthatja saját szavazását is!


Fórum humor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!