Egyéb

2008.05.16. 05:01

Friss hírek az enteóról

Érdekli a családfakutatás? Vannak tippjei a takarékosságra? Netán van egy jó vicce? Akkor keresse fel lapunk közösségi portálját, mely számos témát kínál az érdeklődőknek.

zaol.hu

Kutassuk fel őseink titkait!
A családfakutatás napjainkban sem veszített jelentőségéből. Közeli és távolabbi rokonaink élete tele van hihetetlennél hihetetlenebb érdekességekkel, csak éppen rájuk kell bukkannunk, mert ezekről a múltbeli dolgokról az utódok már gyakran két-három generáció távlatából sem tudnak. Kit ne izgatna ősei kiléte, története? Mindenkiben bizonyára már legalább életében egyszer megfogalmazódott a kérdés: Ki vagyok? Kik az őseim? Honnan származom?

Ha érdekli őseinek története, csatlakozzon az enteo Családfakutatás klubjához, ahol felveheti a kapcsolatot a hasonló érdeklődési körű emberekkel. A klub fórumán gyakorlati tanácsokat is kaphat, felteheti kérdéseit. 


Hogyan takarékoskodjunk?
Mindenki a bőrén érzi, hogy az energiahordozók (áram, gáz, benzin stb.) ára drasztikusan emelkedett az utóbbi időben. Sajnos, nem is várható, hogy ez a folyamat egyszer csak visszafordul. Osszuk meg egymással, milyen egyszerű vagy komolyabb beruházások szükségesek a takarékosság jegyé-ben  olvasható az enteo Fórumon a Segítség, azon belül az Energiatakarékosság topikban. Önnek van egy jó ötlete? Ossza meg másokkal is!
 

Nehézkes altatás
Egy bokszolót altatnak sürgős vakbélműtéthez:
- Alszik már a beteg?  kérdezi a sebész az altatóorvost.
- Sajnos, nem! Már ötödször altatom el, de kilencnél mindig talpra ugrik.
 
Van egy jó vicce? Ossza meg másokkal is az enteo fórumán a Humor topikban!Az Osztályozás menüpont alatt található képek toplistájáról választottunk ki néhányat. Ha úgy gondolja, van ennél jobb képe vagy szeretné megváltoztatni a kialakult sorrendet, látogasson el az enteóra, és alakítsa saját ízlése szerint a fényképek toplistáját!


Még nem tagja az  csapatának? Klikkeljen és regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik