Egyéb

2006.07.14. 02:28

Falunapokat rendeznek megyeszerte

Nagybakónakon szombaton 9-kor szentmisével emlékeznek meg a két világháború hősi halottjairól, majd délután a sportpályán vetélkedőkkel és kirakodóvás ...

Mórocz Zsolt

Nagybakónakon szombaton 9-kor szentmisével emlékeznek meg a két világháború hősi halottjairól, majd délután a sportpályán vetélkedőkkel és kirakodóvásárral folytatódik a falunap programja. Zalamerenyén is falunapot tartanak szombaton, amelynek keretében főzőversenyre, kulturális bemutatókra és játékos vetélkedőkre is sor kerül. Zebecke vasárnap tartja falunapi rendezvényét, melynek keretében délelőtt fél 12-kor ünnepi szentmise várja a híveket. Délután három órakor kispályás labdarúgó torna kezdődik, míg a nap folyamán kézműves foglalkozásokra is sor kerül. Mikekarácsonyfán szombaton tartják a falunapot, többek között horgászverseny színesíti a programot. Nagykutason szombaton lesz a falunap, a programok 14 órától kezdődnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!