Matricacsomaggal

2019.02.27. 15:32

Űrkalandot hoz a mobilra a Viber és a Space Challenges alkalmazása

Űrkutatással kapcsolatos Viber Community-ben cserélhetnek eszmét a technológia és tudomány iránt rajongók.

Fotó: PxHere

Az űrtudománnyal kapcsolatos különleges gyűjteménybe enged betekintést az iOS eszközökről elérhető Spaceport Odyssey online edukációs alkalmazás.

A felhasználók küldetések sokaságában vehetnek részt, valamint egy zárt Viber Community-ben kezdeményezhetnek párbeszédet az űrkutatás legnagyobb kihívásairól a többi érdeklődővel vagy az űrtudomány nagyjaival.

Az appot a Space Challenges csapata fejlesztette az America for Bulgaria Foundation segítségével. Az alkalmazással bárki csatlakozhat egy szórakoztató űrutazáshoz, amely során rengeteg érdekes információt kaphat tapasztalt szakértőktől.

Az űr szerelmesei interaktív környezetben, többszáz órányi videós tartalomban merülhetnek el.

Az applikáció kétféle tanulási lehetőséget nyújt a felhasználók számára: hat karakter történetén keresztül különböző küldetéseken vehetnek részt, valamint létrehozhatnak egy Mind Map-et, amely közvetlen hozzáférést nyújt számos űrrel kapcsolatos témához.

A küldetések teljesítése lehetőséget nyújt a felhasználóknak, hogy felépítsék saját űrkolóniájukat, érmeket szerezzenek, s az exkluzív Viber Community csatornákon keresztül versenyezni és kommunikálni is tudjanak más felhasználókkal.

A vezető űrrel kapcsolatos edukációs alkalmazás, a Space Challenges és a világ egyik legnagyobb kommunikációs platformja, a Viber minden eddiginél közelebb hozza az űrt az álmodozók és felfedezők számára.

Az egyedi Spaceport Odyssey Viber matricacsomaggal pedig automatikusan fel tudunk iratkozni a Space Challenges chatbotjára.

Borítókép: PxHere

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!