Nagyot ígér

2019.11.17. 18:00

Új vezetéknélküli fülhallgató: itt a Freebuds 3

Forrás: Huawei

Fotó: ZI B

Bemutatta a Huawei a világ első aktív zajszűrős headset-jét, a Freebuds 3 vezetéknélküli sztereó fülhallgatót.

A Kirin A1 chippel felszerelt készülék a prémium piacot célozza meg. A Freebuds 3 stúdióminőségű hangzásvilágot biztosít a felhasználók számára azzal, hogy aktív zajszűrője hatékonyan tompítja a környezeti zajokat.

Intelligens zajszűrés

A gyártó digitális audiójeleket feldolgozó processzort fejlesztett az intelligens Kirin A1 chiphez, így az kiemelkedő hangfeldolgozási teljesítményt nyújt, akár 356MHz értékig is. A precíz és valós idejű 3A zajszűrő algoritmusnak köszönhetően a készülék hatékonyan képes csökkenteni a környezeti zajokat, így a másik fél is tisztábban hallja a felhasználót.

A Freebuds 3 az első olyan Open-fit TWS fülhallgató, amely támogatja a telefonhívások alatti zajcsökkentést és a pontos valós idejű aktív zajszűrést is. A hívások ezáltal olyanok, mintha szemtől szemben beszélgetnének egymással a telefonálók.

A felhasználó még a tömött metrón vagy egy forgalmas étteremben is kristálytisztán hallgathat zenét.

Stúdióminőségű hang, dübörgő basszus

A Freebuds 3 kiváló pontosságú és nagy érzékenységű 14 mm-es dinamikus meghajtóját óvatosan hangolta a gyártó, így minden hangjegy eredeti minőségében hallható. Az összetett basszuscső hangosabb, erősebb és ütősebb élményt biztosít, aminek köszönhetően a felhasználó stúdióban érezheti magát.

Intelligens hangtervezés

A kiváló minőségű zenehallgatást és a hangvisszaadást a Kirin A1 chip teszi lehetővé, amelyet kifejezetten a hordozható okoseszközök piacára fejlesztett a Huawei.

Kétcsatornás szinkronizáció

A cég saját, kétcsatornás Bluetooth eszköze biztosítja a valódi sztereó hangzást, egyidejűleg, de mégis egymástól függetlenül csatlakoztatva a két fülhallgatót. A kétcsatornás szinkronizációs technológia lehetővé teszi, hogy a fülhallgató közvetlenül a csatlakoztatott okoskészülékből kapja a jobb és a bal hangcsatornákat, interferencia nélkül. A rendszernek köszönhetően a késleltetés rendkívül alacsony, mindösszesen 190 ms, így jó lehet azok számára is, akik a videójátékok során azonnali hangvisszajelzéseket várnak el.

Ergonomikus kialakítás

A fülhallgatói kerek tokban kaptak helyet, mely kényelmesen elfér a tenyérben vagy a zsebben. A fülhallgatók kialakítása során

a delfinek hangüregeit vették alapul, ami érezhető hangjavulást eredményez

és a formának, az ergonomikusan lekerekített kialakításuknak köszönhetően a fülhallgatók jobban helyezkednek el a fülben, így kényelmes és stabil viselést tesznek lehetővé a felhasználók számára.

Egész napos üzemidő

Vezetékes és vezeték nélküli módokon, valamint a fordított töltést támogató okostelefonokkal is tölthető. Hatékony energiafelhasználásának köszönhetően a készülék egyetlen töltéssel négy órányi zenehallgatást tesz lehetővé, a töltő egyidejű használata mellett pedig húsz órányi zenehallgatást tesz lehetővé.

A Freebuds 3 november végétől kapható Magyarországon 59.990 Ft-os áron.

Borítókép: Huawei

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!