Igen rövid bejelentés

2021.03.23. 09:40

Megszólalt az új, megint Google Androiddal készülő Honor gyártója

Igaz, a márka kedvelői most is nagyon szűk szavú nyilatkozatot kaptak. De mégis.

Forrás: Honor

Mint ismert, a Huawei üzletágaként üzemelő, népszerű Honort az amerikai szankciók következtében eladták. A kínai gyártó az előző tulajdonostól független befektetőkkel rendezte sorait, s minden jel szerint újra GMS, tehát a Google Androidja futhat a telefonjain.

A mostani bejelentésből a jövőről – legalább hivatalos formában – nem kiszivárogtatásként annyit tudtunk meg, hogy „az új okostelefonokról bővebb információ a következő hónapokban várható.” Valami tehát készül, de az eddigi találgatásokat nem erősítették meg.

George Zhao, a Honor elnök-vezérigazgatója bejelentette, hogy

a Honor 2020-ban 2 milliárd terméket értékesített világszerte, beleértve az okostelefonokat, a viselhető eszközöket és az IoT megoldásokat.

A fogalmazása szerint kihívásokkal teli időszak ellenére a márka világszerte megtartotta, több országban pedig növelte piaci részesedését. Utóbbiak közé tartozik Görögország, ahol a Honor az egyik legnagyobb darabszámban értékesített okoskarkötő-gyártóvá lépett elő – köszönhetően például a Honor Band 5-nek.

Honor Band 5

A Honor jövőre vonatkozó terveit és új márkastratégiáját George Zhao ismertette még év elején:

innovatív, magas minőségű és megbízható termékeket ígért.

A márka emellett megerősítette elkötelezettségét az innováció és a kutatás-fejlesztés mellett. Öt K+F központjával és világszerte több mint 100 innovációs laborjával a Honor számottevő technológiai megoldásokra koncentrál.

A minőségre való odafigyelést pedig a Honor szigorú minőségellenőrzési folyamata támasztja alá, ennek köszönhetően több mint 400, a termék piacra kerülését megelőző vizsgálatot zárt sikerrel a vállalat, és 20 nemzetközi tanúsítást szerzett meg.

Borítóképünkön a régi Honor 20 Pro

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!