Sebességelőny

2021.01.17. 06:00

Megérkezett Magyarországra a Honor Wi-Fi 6 Plus routere

A cég első Wi-Fi 6 Plus szabványnak megfelelő routere már megvásárolható hazánkban.

Forrás: Shutterstock

A Honor Router 3 Gigahome Wi-Fi 6 chipsettel, kétmagos, 1,2 GHz-es CPU-val érkezik, és gyors, stabil kapcsolatot biztosít.

A Wi-Fi 6 Plus szabvány a korábbi verzióhoz képest akár háromszor gyorsabb adatkapcsolatot biztosít,

így a router 574 Mbps sebességet nyújt a 2,4GHz-es, és 2402 Mbps-os sebességet az 5 GHz-es frekvenciasávon. A wifimentes területek (holttér) száma pedig további routerek csatlakoztatásával – mesh hálózat létrehozásával – hatékonyan minimalizálható, így a lakás minden részén folyamatos adatkapcsolatot lehet kialakítani.

Támogatja az OFDMA többfelhasználós technológiát, így hatékonyan kezeli a kapcsolt eszközöket. Képes a jeleket összekapcsolni és egyidejűleg több eszközre továbbítani; 2,4 GHz-en akár 4, míg 5 GHz-en maximum 16 eszköz esetén.

A többi Honor okoseszközhöz hasonlóan a Router 3-mat is alapos teszteknek vetették alá, így például 50 csatlakoztatott eszközzel összesen 100.000 órán keresztül tesztelték a hálózati stabilitást és több mint 5.000 alkalommal kapcsolták be.

Jelenlegi kedvezményes ára 22.990 Ft.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!