Stílus

2019.09.07. 18:00

Itthon is előrendelhető a Samsung új okosórája

Bár a legtöbb felhasználó az aktivitásmérés és az egészségügyi funkciók miatt vásárol okosórát, a viselhető okoseszközök azonban nem csak sportolóknak készülnek.

Forrás: Shutterstock

A Samsung Galaxy Watch Active2 okosóra csatlakoztatott funkciói mellett egyedi kialakítású és stílusos.

2018-ban már több mint 45 millió darab okosórát vásároltak világszerte. A technológia fejlődésével a készülékek már nem pusztán hasznos funkciókat biztosítanak, de részét képezik a felhasználók megjelenésének is.

Az óra újfajta önkifejezési módot kínál a többféle kialakítással, a választható pántokkal, színekkel és az öltözethez igazodó számlapjával.

Bár nem pusztán feldobja az öltözetet, segít a felhasználóknak, hogy még a legfontosabb pillanatokban se maradjanak le semmiről: az okosórával követhetik az értesítéseiket, üzeneteiket, anélkül, hogy rápillantanának a telefonjukra.

Ami a sportos felhasználókat illeti

Nekik elengedhetetlen, hogy aktivitásukat követni tudják és kiértékelhessék a teljesítményüket.

A Galaxy Watch Active2 automatikusan felismer 7 különböző mozgásformát, összesen pedig 39 közül lehet választani manuálisan. Az óra rövid időn belül ugyanolyan elengedhetetlen kellékké válik, mint a futócipők.

A legújabb Samsung okosóra Magyarországon már előrendelhető, szeptember 20-tól pedig az üzletekben lesz.

Borítóképünk illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!