Szuper látvány

2020.11.21. 06:00

Hazánkban is kapható már az extra nagy lézertévé

A szélesvásznú mozizás élményét nyújtja a Hisense új készüléke.

Forrás: Shutterstock

A 100L5F névre hallgató, speciálisan tervezett modell 2700 lumen tipikus fényerőt biztosít egy úgynevezett ALR (Ambient Light Rejecting, azaz tükröződésmentes) kijelzőn, amelynek köszönhetően

a háttérből érkező fény sem rontja a látványt, napszaktól függetlenül kiváló képminőséget produkál.

A készülék egy lézeres fényforrást használó projektorból, valamint egy 100 hüvelykes speciális kijelzőből áll, amely könnyen falra szerelhető. Mivel a kép a fényforrásból a kijelzőre vetül és nem felénk sugároz, a felhasználó akár háromméteres távolságról is élvezheti az extra nagy, 254 centiméteres képernyő nyújtotta élményt anélkül, hogy az különösebb szemfáradtságot okozna.

Fotó: HiSense

A 100L5F lézertévé DLP (Digital Light Processing = digitálisfény-feldolgozó) technológiája éles képeket és lenyűgöző részleteket ígér, a gyorsan mozgó képek pedig a tévé Smooth Motion technológiának köszönhetően maradnak finomak és tiszták. A gyártó a 4K vizuális élményt magas minőségű Dolby Atmos hangteljesítménnyel is kiegészítette.

Fotó: HiSense

A készülék megújult VIDAA U4 mesterséges intelligenciát használó okostévéplatformot kapott, amellyel egyszerű és széleskörű streaming-szolgáltatást nyújt a legújabb Netflix-filmekkel és sorozatokkal. Beépített univerzális keresőfunkcióval is rendelkezik, mellyel a felhasználók könnyen keresgélhetnek a legnépszerűbb applikációk között.

A Hisense lézertévéje elegáns fekete színben, 1.699.000 forintért kapható.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!