Kütyüparádé

2019.01.31. 06:00

Hasznos kütyüket lehet most jó áron beszerezni

Biztosan az ünnepek utáni készletsöprés is játszik a folytonos árleszállítással nyomuló kínai weboldalak további engedményeiben.

Sok akcióra lehet lelni némi kereséssel: az alábbi összeállítás alapja ezúttal csak az adott kütyü saját kategóriájában alacsony ára volt.

Ennek a kulcsát sohasem fogjuk elhagyni, s egyébként is praktikus: a zárhekkelés ezzel reménytelen eset, legfeljebb leverni tudja, aki jogosulatlanul akarja kinyitni.

Szerencsére nincs szükség hozzá telefonos alkalmazás telepítésére. Egyszerűen beprogramozhatunk tíz ujjat – természetesen nem csak a sajátunkat –, amivel oldható a zár, s elemcserével sem kell bajlódni.

A beépített akkumulátor a gyártó szerint fél évig működteti a lakatot, és ötszáz nyitás-zárás ciklust bír ki. Lemerülés esetén figyelmeztet, a 80 mAh-s telepet pedig feltölthetjük micro USB kábellel.

Hátránya, hogy nem vízálló.

A Xiaomi Cleanfly hordozható porszívója kifejezetten autós felhasználásra készült, mert nagyon kicsi, és mindössze 560 gramm súlyú.

Nem pakolhattak nagy akkumulátort az eszközbe, mondván, az autó kiporszívózása nem tart tovább 5-10 percnél, ezért 13 perces üzemidőt hoz a készülék. Természetesen autóstöltővel is rendelkezik, másfél óra alatt újra tele lehet a 2.000 mAh-s telep.

HEPA szűrős, nem játékszer.

Lassan kifutunk a télből, talán ezért is lehet most ingyenes szállítással az L1039Y kuponkóddal 2 ezer Ft alatt megúszni.

Kerékpáros kesztyűként árulják, ezt mutatja a tenyérrész kialakítása, de utcán is viselhető.

A Mi Power Bank 3 meggyőző, 20.000 mAh-s teleppel rendelkezik, ami miatt indokolt volt 3 db USB kimenetet – ebből az egyik Type-C – aggatni rá, hiszen akár 45 watt leadására képes.

Az óriási akkumulátor miatt nem kizárólag telefontöltőnek jó, sokkal inkább a mobil iroda része lehet, hiszen laptophoz is használható, akár egy egész munkanapot le lehet nyomni vele konnektor nélkül.

Fél kilogramm körüli tömegével nem éppen pehelysúlyú, de ebben a teljesítménykategóriában mindegyik lehúzza a zsebet.

A Xiaomi Dash Cam most éppen az áfahatár alatt megvásárolható.

Nem bonyolult szerkezet, csak be kell dugni a szivargyújtóba, és már működik is. Memóriakártyából 64 GB-os verziót érdemes rakni bele, hogy sokáig megtartsa a felvételeket: ezek a kamerák úgy működnek, hogy ha nincs esemény, akkor a régi felvételeket írják felül.

A 2,7 colos kijelzőn keresztül mindent elérünk, nem szükséges a telefonnal összekapcsolni, legfeljebb, ha le akarjuk menteni a felvételeinket. Full HD felbontásban daliás 60 FPS-ben képes felvenni, a beépített, 240 mAh-s akkumulátorral leállított autóból is tud rögzíteni.

Szenzorával lökésre bekapcsol, azaz ha az álló kocsiba hajt valaki, azonnal elindul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!