Tippek-trükkök

2019.04.01. 07:35

Egyetlen érintéssel csinosítható a Messenger

Végre megérkezett az üzenetküldő mai divatnak megfelelő kinézete: egy mozdulattal átkapcsolhatjuk rá az okostelefont.

Forrás: Shutterstock

A mobilozás elkötelezettjei már régen próbálkoznak a Facebook Messenger átszabásával. A mostanában divatos sötét módot csak hackeléssel lehetett megoldani – ideig-óráig, mert a következő frissítés örökösen lerombolta ezt a külsőt.

Az utóbbi hetekben a Facebook fokozatosan világszerte elérhetővé tette az opciót. Legtöbbünknek azonban például az XDA Developers oldalán megadott cselezésre volt szüksége ahhoz, hogy a kinézet megérkezzen: általában hold hangulatjel elküldésével sikerült kikényszeríteni a dolgot.

Most végre mindenki megkapta a frissítést, amellyel minden ügyeskedés nélkül lehet nézetet váltani.

A Messengerben koppintsunk a profiloldalunkra (a fényképünk a „Chatek” felirat mellett), s rögtön láthatóvá válik a csúszka.

Leginkább a képeket varázsolja fotóalbum-szerűen szebbé a sötét mód, a szöveges üzenetek is jobban néznek ki, bár kissé nehezebben olvashatóak így.

Jó hír a kinézet kedvelőinek, hogy a fáma szerint hamarosan maga a Facebook is átáll a sötét oldalra. Akárhogy is, akinek nem tetszik, egy mozdulattal visszaállíthatja eredeti színeire a Messengert.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!