IFA előtt

2022.08.24. 18:00

Innovációval hódít teret a Honor

A márka aktív jelenléttel törekszik előkelő pozíció elérésére Európában, miután Kínában már piacvezetővé vált.

Honor Magic4 Pro

Az IFA 2022-n akarnak átfogó képet adni majd arról, miként fektetnek be a minőségbe és az innovációba egy összekapcsolt ökoszisztéma megvalósításáért. Ehhez a cég emberi erőforrásokba és a kutatás-fejlesztésbe invesztál, csúcskategóriás technológiákat alkalmazva. A globális K+F és innovációs képességeire építve

a Honor több mint 6000 főt alkalmaz 6 kutatás-fejlesztési központjában és több mint 100 innovatív laboratóriumában.

A Fudan és a sanghaji Jiao Tong egyetemekkel együttműködve laborokat épít azért, hogy közösen valósítsák meg a jövő elképzeléseit, létrehozzanak előremutató új technológiákat és gondozzák a ritka tehetségeket.

Elköteleződés a minőség mellett

A vállalat szigorú előírások mentén fejleszti készülékeit. Több mint 600 minőségi előírás fedi le a terméktervezés, a fejlesztés, az anyagminőség és a gyártás területeit. Minden Honor okostelefon szigorú minőségellenőrzésen, több mint 400 termékteszten, illetve 20 globális minősítésen kell átmennie, mielőtt megjelenne a piacon.

Honor gyártósor

A cég intelligens gyártási ipari parkja a brand első, saját maga által finanszírozott gyára. A gyártósor 75%-a automatizált, és ennek több mint 40%-át a Honor saját kutatás-fejlesztési csapata fejlesztette ki. Mindez lehetővé teszi, hogy 28,5 másodpercenként elkészüljön egy okostelefon. A K+F és a gyártás közti szoros együttműködés pedig biztosítja azt, hogy globálisan kiváló minőségű termékek születhessenek.

Elkötelezett az innovációban is, ezért stratégiai együttműködéseket épített ki globális partnereivel, és több mint 30 világhírű, nemzetközi gyártóval kötött megállapodásokat.

IFA 2022 Keynote

Ízelítő az IFA-n leleplezendő innovatív fejlesztések közül
 

A gyártó IFA 2022-es jelenléte azért fontos, mert itt megosztja elképzeléseit új korszakáról, valamint bemutatja, hogy miként készül egy összekapcsolt világgal a fogyasztók számára. Célja, hogy technológiájával könnyedebbé és hatékonyabbá tegye a felhasználók hétköznapjait.

Címkék#Honor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!