Játékos program

2022.06.15. 18:00

Egy szelfi Szent Lászlóval vagy a szentkúti remetével?

Remetével szelfizhetünk a Szentkúti digitális túraútvonalon.

Újabb családoknak szóló fejlesztés történt Mátraverebély-Szentkúton: elkészült a Digitális Vándor tanösvény, amelynek segítéségével játékosan fedezhetők fel a katolikus nemzeti kegyhely természeti és vallási csodái.

Évmilliók vonzásában – Szentkúti séta Assisi Szent Ferenccel címmel elkészült a nemzeti kegyhely geológiai, természeti és vallási értékeit bemutató digitális túraútvonala.

Az applikáció térerő nélkül is használható az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központnak köszönhetően, amelyből kiderül, mi az a lapillik, hol található Szent László lovának patkónyoma, de akár egy remetével is szelfizhetnek a zarándokok fönt a barátlakásoknál.

A turisták többféle útvonal közül választhatnak az ingyenesen letölthető alkalmazásban, amely a Google Play vagy App Store áruházakban található. A digitális túra nemcsak gyerekeknek, de az egész családnak ismeretterjesztő programot kínál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!