Unreal Engine 5

2022.05.16. 06:00

Kipróbálja a Superman stílusú repülést egy nagyvárosban?

Ez a projekt csak egy egyszerű tesztnek készült, hogy milyen az Unreal Engine 5 (UE) 3D-s számítógépes grafikai játékmotor segítségével szállni egy városban.

Adott esetben szuperhősként. A játék az Epic The Matrix Awaken Project Cityjét használja, és főszereplőjét jogi okokból nem nevezik Supermannak – bármennyire is annak néz ki.

A fejlesztő a Toybox Games Studios alapítója, az ausztrál Tyson Butler-Boschma.

„Ez egy gyorsan összedobott teszt volt, bármennyi kérdés és probléma felmerülhet – mondja a fejlesztő –, de mindenkinek, aki szeretné kipróbálni, ingyenesen elérhetővé teszem.”

A program a demo oldalról ingyenesen letölthető.

Mindazonáltal felhívja a figyelmet, hogy ez egy hihetetlenül nehéz játék, és a gyengébb PC-k nagyon meg fognak küzdeni vele – még egy 3090-es (egymillió forintnál drágább) gépen is problémái adódtak a streaminggel…

Szóval a demo az Epic’s Matrix Demo alapján készült, csak a szórakozás kedvéért, és nem végeztek rajta semmiféle optimalizálást, csak plug and play.

Azoknak szól, akik egy szupermanszerű nyílt világú játékról álmodnak – mondja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!