Okos megoldások

2022.05.05. 06:00

Intelligens irodai termékcsaládot kínál a Huawei

Az asztali gépektől a nyomtatókig terjedő palettát kínálnak az üzleti szegmensnek.

Az elmúlt időszakban jelentősen nőtt az igény a gyors irodai megoldások iránt, ezért a Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága úgy döntött, belép a vállalati piacra, hogy a kormányzati és üzleti fogyasztókat is kiszolgálhassa. A vállalat intelligens és innovatív képességekkel felszerelt irodai és üzleti termékeket kínál, felhasználva a fogyasztói szegmensben elért sikereit a legkorszerűbb megoldások kialakításához.

Richard Yu, a Huawei ügyvezető igazgatója a bejelentés kapcsán hangsúlyozta, hogy az új irodai megoldások a kormányzati-, oktatási-, egészségügyi-, gyártási-, szállítási-, pénzügyi- és energiaszektorokat célozzák meg. A Huawei üzleti termékei megfelelnek a teljesítmény- és költséghatékonysági követelményeknek, amellett, hogy jobb és intelligensebb felhasználói élményt nyújtanak.

Átfogó vállalati termékek bevezetése

A vállalati infrastruktúra új korszakba lép, amelyet a felhő- és a mesterséges intelligencia-technológiák uralnak majd. A Huawei célja, hogy a vállalati piacon olyan termékeket kínáljon, amelyek végeredményben kiváló minőségű, intelligens, és megbízható platformot eredményeznek a kormányzati- és vállalati ügyféligények kiszolgálására. 

Ez magában foglalja az üzleti termékek, megoldások és szolgáltatási platformok teljes kínálatát, beleértve a MateBook B laptopokat, a MateStation B asztali számítógépeket, a Display B monitorokat, a MatePad C táblagépeket, illetve a B sorozatú nyomtatókat és viselhető okoseszközöket.

Szigorú szabványok és adatvédelmi megoldások

Minden üzleti felhasználásra szánt termék szigorú minőségbiztosítási teszteken esett át. Az üzleti asztali számítógépek többek között a robbanásveszély, a mechanikai rezgés, az alacsony légnyomás, az alacsony hőmérséklet, a magas hőmérséklet, a mechanikai hatás, a penész, a napsugárzás, a hőmérsékleti hatás, a rázkódás, a homokpor, a páratartalom és a savas légköri körülmények tesztjein megfelelően teljesítettek. A vállalat kizárólag válogatott anyagokat használ, a termékek tervezésénél pedig a hangsúlyt a megbízhatóságra és a biztonságra helyezi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!