Mégsem csak játékosoknak

2021.10.12. 09:36

Tévé, amit kifejezetten a PlayStationhoz terveztek

Hamisítatlan újgenerációs játékélmény nyújtanak a Bravia XR televíziók vadonatúj, PlayStation 5 számára fejlesztett funkciókkal.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Sony Bravia XR tévéit úgy tervezték, hogy tökéletesen működjenek a PlayStation 5 játékkonzol rendszerével. A „Perfect for PlayStation 5” televíziók két vadonatúj, PS5-exkluzív funkciót tartalmaznak: az automatikus HDR Tone mapping, valamint az Auto Genre Picture Mode funkciót.

A kompatibilis játékoknál a HDMI 2.1 szabványban meghatározott szuperéles 4K felbontásban akár 120fps képkockasebességet is támogatnak. Emellett a Z9J modelleknél a mindössze 6,0 ms Input Lag-nek köszönhetően rendkívüli egyenletesség és reakciókészség érhető el a harci, sport- és a nagy teljesítményű, pörgős akciójátékok esetében.

A látvány kiegészül a képernyő egyedi hangtechnológiájával, amely az akció kellős közepébe helyezi a felhasználót, játék és film közben egyaránt.

Auto Genre Picture Mode

Ezek a tévék képesek felismerni, hogy a felhasználó éppen játékot játszik vagy filmet/sorozatot néz. Az Auto Genre Picture Mode funkcióval a készülék játék esetén automatikusan átvált játék üzemmódba, amely minimalizálja az Input Lag-et, lehetővé téve a gyors reagálást a képernyőn történő akcióra.

A PS5 konzolon keresztül, streaming-szolgáltatókon vagy Ultra HD Blu-ray lemezen történő filmfogyasztás esetén a standard üzemmód a képfeldolgozásra helyezi át a hangsúlyt a kifejezőbb képi megjelenítés érdekében.

Az Auto Genre Picture Mode egy későbbi szoftverfrissítésen keresztül lesz elérhető év végén.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!