Régi-új versenyző

2021.08.07. 06:00

Feltámadt a Honor és a kínai okostelefon-piac felrázására készül

Kimagasló teljesítményt nyújtott az újjászervezett kínai okostelefonos márka.

Forrás: Shutterstock

A Counterpoint Research jelentése szerint a Honor visszanyeri piaci részesedését Kínában:

a cég a fellendülés jeleit mutatja.

Hamar visszanyerte piaci részesedését Kínában azt követően, hogy önálló vállalattá alakult. A Counterpoint havi adatai alapján kínai piaci részesedése 8,4%-ra ugrott júniusban, a januári 5,1%-os értéket követően.

A növekedés üteme kifejezetten erősnek tűnik, ezt alátámasztja, hogy a vállalat értékesítése májusban 38,9%-ot nőtt az előző hónaphoz képest, míg júniusban 27,5%-ot nőtt az előző hónaphoz képest.

A Honor újrarendezheti a nemzetközi okostelefon-piacot.

50 kínai bejelentésével, amely 500 millió jüan értékű rekord eladást produkált a bejelentés első percében, a vállalat megtartotta növekedési ütemét, ami 28 hét alatt 20%-os volt. Ezzel a versenytársakat megelőzve a lista elejére került az online értékesített okostelefonok terén. A Honor 2,500-4,000 jüan (azaz 380-600 dollár) árkategóriájú okostelefonok terén a konkurencia előtt járt 17,9%-os piacrészedésével két egymást követő héten.

If the " target="_blank" rel="noopener noreferrer">#HONORMagic3Series is proof of anything, it’s that water doesn’t always win. Need a waterproof phone? Hit like and look forward to 12 Aug. #BeyondEpic pic.twitter.com/EsxRiCdHke

A hamarosan érkező – várhatóan augusztus 12-én bemutatandó –

Honor Magic3-at a magic hour, azaz a fényképezésben és videokészítésben legjobb időpontként számon tartott időszak inspirálta.

A gyártó eltökélt, hogy kiaknázza az AI-ban megnyílt lehetőségeket a Honor Magic 2016-os megjelenése óta. Az új Magic3, Qualcomm Snapdragon 888 Plus platformmmal érkezik, és az 5G és az AI technológiák még tökéletesebb felhasználásán keresztül kategóriájának legjobb mobil és kamera élményét ígéri.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!