Exkluzív ajándékokkal

2021.07.11. 06:00

Két újabb népszerű játék a Huawei-nél

Az Angry Birds 2 és a Manor Matters is elérhető az AppGallery kínálatában.

Morcos madarak támadása

Már elérhető az AppGalleryben a világ egyik legnépszerűbb játéka. Az Angry Birds 2 az első Rovio játék, amely felkerült a Huawei saját alkalmazás áruházába.

A játék mellett a Huawei felhasználók hamarosan testre is szabhatják telefonjaikat a Huawei Themes felületén megjelenő Angry Birds 2 hátterekkel, valamint okosóra számlapokkal.

Tripláz a Playrix

A Playrix játékfejlesztő vállalat bejelentette, hogy korábbi partnerségi siker és a Gardenscapes, valamint a Homescapes népszerűsége láttán elérhetővé teszi a vállalat legújabb játékát, a Manor Matters-t is az AppGalleryben.

A fejtörőkkel tűzdelt játék igazi kalandra hívja a felhasználókat, ahol felfedezhetik a rég elhagyott Castlewood-ot, átvizsgálhatják és felújíthatják a helyiségeket, hogy felfedjék a rejtett tárgyak titkait.

A Manor Matters exkluzív ajándékokkal készül a Huawei felhasználóknak, a játékosok az induláskor 500 érmét és 50 energiaegységet tartalmazó ajándékcsomagot kapnak. Emellett azok a kuponok is elérhetőek lesznek, amelyek 70%-os kedvezményt biztosítanak a Playrix Basic Pack csomag árából, vagyis a felhasználók kevesebb játékkal nagyobb haladást érhetnek el. Az európai játékosok ezen felül minden tematikus Season Challenge kezdetekor további Golden Ticket utalványokat igényelhetnek, melyek a Playrix mindhárom játékához elérhetők.

Az AppGallery a világ egyik leggyorsabban növekvő alkalmazás áruháza, világszerte havi 540 millió aktív felhasználóval. A Huawei szorosan együttműködik több mint 4 millió regisztrált fejlesztővel, hogy folyamatosan új tartalmakat jelenítsen meg, és immár több mint 134 000 alkalmazást integráltak a HMS-be, a Huawei saját mobil szolgáltatási platformjába.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!