Csesztreg

2016.02.01. 14:11

Zalai sporthorgászok csatlakoztak a vasi szövetséghez

Csesztreg – A jogszabályi feltételek változásai miatt 2016-tól újabb zalai szervezetek csatlakoznak a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetségéhez.

Gyuricza Ferenc

Minderről Puskás Norbert, a szövetség ügyvezető elnöke tájékoztatta lapunkat. Kiemelte: a közgyűlés öt szervezet – köztük három zalai, a Csesztregi Horgász Egyesület, a Pölöske Tó Nonprofit Kft. és a Pölöskei Horgászok Egyesülete – felvételéről döntött. A Vas megyei szövetségnek eddig két zalai tagja volt, a kerkafalvai Kéthatár-tó Horgász-egyesület és a kerkaszentkirályi Kerka Horgászegyesület.

Az egyesületek csatlakozására azért volt szükség, mert a jogszabályi változások szerint csakis azok a szervezetek forgalmazhatnak állami horgászjegyet, amelyek csatlakoznak a Magyar Országos Horgász Szövetség hálózatához, jelen esetben a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetségéhez. A vasi szövetségnek a most belépőkkel 29 tagszervezete van, s mintegy hét és fél ezer horgászt fognak össze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!