Tiszta erotika! - Szemkápráztató fotók a Riói Karneválról!

<b>ZH</b> - Flitteres csodák, apró ruhák, tollak, színes boák, díszek és fergeteges hangulat. Ez jellemzi idén is a Riói Karnevált - a Zalai Hírlap ajándékba kapott fotóit nézve erről olvasóink is meggyőződhetnek.

zaol.hu

A Riói Karnevál nagy múltra tekint vissza, de jelenlegi formájában 1928 óta rendezik meg. Minden idők leghíresebb karneválja, annak ellenére, hogy a karneválok őshazája Itália. (Ld. Velencei Karnevál



A feljegyzések szerint az első Riói Karnevált 1723-ban tartották a portugál bevándorlók. Az emberek három napon keresztül maszkokban vonultak fel az utcákon. Az Azori-, a Madeira- és a Zöldfoki-szigetekről érkezett portugál gyarmatosítók aligha láthatták előre, amikor először tartottak karnevált Rióban, hogy ünnepük majd három évszázaddal később globális kisugárzású, allegorikus eseménnyé növi ki magát, melyre a világ minden tájáról érkeznek majd.


Idén közel 80 ezer embert várnak idén a fergeteges karneválra, melyen több ezer alig öltözött szamba-iskolás táncos vesz részt. Míg a publikumnak szemet gyönyörködtető látványosság a világhírű rendezvény, addig a szamba-iskoláknak a legnagyobb megmérettetés, melyen többek között a koreográfiát, a hangulatot, a résztvevők szervezettségét és egységét pontozzák. 



A verseny jelentős, hiszen egyetlen kis hiba akár a következő évi indulást is meghiúsíthatja. Az elmúlt évben például amiatt zártak ki egy iskolát, mert a vezető táncosról leesett a nemi szervét takaró aprócska ruhadarab.


A szexis, szinte semmi ruhácskák persze idén sem hiányozhatnak a fesztiválról: az egyik helyi illetőségű magazin szerint az egyik táncos egy ezüstszínű kiegészítőin kívül nem viselt mást, csak egy kb. 3 centi hosszú ruhadarabkát – már persze, ha a csöppnyi valamit lehet annak nevezni… 




























Habár a férfiak bizonyára lelkesen fogadták a hölgyet, a zsűri nem biztos, hogy pozitívan értékeli a falatnyi anyagot, ugyanis tavaly az egyik szamba-iskola táncosa büntetést kapott, mivel a szigorú ítészek a 4 centinyi ruhácskát viselő hölgyről úgy ítélték, hogy megsértette a meztelenkedésre vonatkozó szabályokat.












Fotók: Osinete da Paixao de Lima da Silva  és Jonathan Souza


MÉG TÖBB KÉP ITT! 


Szöveg: MTI, wikipedia, karneval.lap.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!