Sárfolyam öntötte el a 7-es főutat Becsehelynél (fotókkal)

Becsehely - A kora hajnali zivatarban lehullott eső miatt jelentős mennyiségű sár mosódott a 7-es főútra Becsehelynél, ahol emiatt egy autó az árokba csúszott.

zaol.hu

A személyautó vezetője elmondta: a sáros úton irányíthatatlanná vált a járműve, amely az árokba csúszva állt meg. A sofőr sérülés nélkül megúszta a balesetet, a hajnalban történtek után a tűzoltók reggel tudtak hozzálátni az autó kiemeléséhez.
    
A becsehelyi benzinkút melletti völgyben fekvő útszakaszt teljesen elborította a közeli szántóföldről lefolyt sár, amelynek eltakarítását szintén megkezdték a tűzoltók. A közútkezelők reggel érkeztek meg a helyszínre, a 7-es főút érintett szakaszát az úttest letakarításáig le is zárták a forgalom elől.

Információ: MTI


Áll a forgalom a 7-es úton Becsehely határában, a 221-es km-nél, ahol az éjszakai intenzív esőzés miatt a szántóföldről az úttestre került sarat takarítják a tűzoltók


A segítséget várja egy árokba csúszott autó vezetője


Tűzoltók takarítják a sarat 


Munkagéppel takarítják a sarat


MTI fotók: Varga György

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!