Programtipp: írány Zalalövő!

ZH - Nem unatkozik, aki Zalalövőn tölti a szombatot. A településen ugyanis egész nap érdekes programok közül lehet választani. Az Útlevél az egészséghez programsorozat keretében szűrővizsgálatok lesznek, folytatódik a Volt egyszer egy '68 című tehetségkutató versenysorozat, kora este pedig táncházba várják az érdeklődőket.

zaol.hu

Zalalövőn rendezi meg a zalaegerszegi kistérségi társulás az Útlevél az egészséghez programsorozat második egész napos rendezvényét. 

Szombaton 10-19 óráig a Salla Művelődési Központban, az iskolában és a Rákóczi utcán egészségvédő és kulturális programokon vehetnek részt az érdeklődők. 

Lesznek szűrővizsgálatok (vércukor-, koleszterinszint, szemészeti és csontritkulás), emellett véradásra jelentkezhetnek a segíteni szándékozók. 

A  mozgásra ráhangolódhatnak az aerobic-, fittball-, jóga- és hastáncbemutatón, de lesz kerékpáros staféta iskolásoknak, s útnak indulnak a nordic walking-ososk  is. A gyerekeknek rajz- és plakátkészítést, játszóházat és bábszínházi bemutatót ajánlanak a szervezők.

16 órakor az Ezer Rózsa Kerteje hastánccsoport,  majd a Speed Kötélugró együttes bemutatóját nézhetik meg a Lövőre látogatók. Akinek kedve van, 17 órától táncházra invitálják. A talpalávalót a Csík Zenekar húzza.

Mindeközben pedig folytatódik a Volt egyszer egy '68 című tehetségkutató versenysorozat is a népművészeti kategória résztvevőinek fellépésével. A megmérettetés 10 órakor kezdődik a Salla Művelődési Központban, s több mint 20 csoport, illetve egyéni fellépő mutatkozik be  a nap folyamán.


Az Egészség Vásár részletes programjáért kattintson ide

A Volt egyszer egy '68 programját itt találja.


További programok itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!