Pályázatok az önkéntesség éve és a Liszt év tiszteletére

Budapest - Az önkéntesség éve, valamint a Liszt-év tiszteletére az E.ON Csoport két pályázatot is meghirdetett az egyéni kreativitás, tehetség és vállalkozó szellem kibontatkoztatására.

PLT

Az Európai Bizottság határozata alapján 2011 az Önkéntesség Európai Éve. A programsorozat célja az önkéntes társadalmi munka népszerűsítése, társadalmi elismertségének növelése, az emberek mozgósítása, a szolidaritás iránti igény és elkötelezettség erősítése. Ehhez kapcsolódóan a Tetterő elnevezésű kiírásban a pályázók olyan szociális és közösségi célokat szolgáló kezdeményezéssel nevezhetnek, melyek összhangban vannak az E.ON önkéntesség területén végzett munkájával. A pályázatok beküldési határideje június 16.

A ZENE.ON nevű verseny - a Liszt év szellemiségével összhangban - a kiemelkedő amatőr zenei tehetségek szakmai bemutatkozását kívánja támogatni. A pályázaton egy tetszőlegesen kiválasztott Liszt zenemű egy jellemző részletének klasszikus módon történő, vagy annak egyedileg átdolgozott, hangszerelt művészi változatának előadásával lehet részt venni. A kétszáz éve született Liszt Ferenc szellemiségét tiszteletben tartó pályaműveket június 12-ig várják.

Részletes információk, pályázati feltételek és határidők a www.eon.hu weboldalon találhatók.

(Társadalmi célú felelősségvállalás)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!