Országos ifjúsági tűzoltóversenyt nyert a letenyei csapat

Pusztamérgesen rendezték meg vasárnap az V. Országos Ifjúsági Tűzoltó Versenyt. A letenyei csapat első helyen végzett, így jövőre részt vehet a szlovéniai nemzetközi tűzoltó olimpián.

zaol.hu

Kozma József alezredes a Letenyei Hivatásos Önkormányzati tűzoltóság parancsnoka elmondta: CTIF ifjúsági kategóriában a Körzeti Tűzoltó Egyesület fiú csapata országos összetett első helyezést ért el. Ezen versenyszámon belül minden kategóriában győztek a letenyeiek, akik 5 kupával érkeztek a kisvárosba, ahol ünnepélyes keretek között fogadták őket.

A csapat tagjai voltak: Oláh Norbert, Illés Marcell, Hajdár László, Kovács Klaudia,  Balassa Vince, Kovács Márió, Mandura János Bertram, László Ádám, Balassa Máté és Molnár Tamás. Felkészítőik: ifj. Bedőcs Attila és Kozma József.

A szereplés feljogosítja a letenyei csapatot arra, hogy részt vegyen a jövőre Szlovéniában megrendezendő nemzetközi tűzoltó olimpián.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!