Milliós értékű zsákmánnyal távozott a tolvaj Nagykanizsán

Zala megye - Az elmúlt napokban ismét "műszakba léptek" a tolvajok: volt, ahol porcelánnal és festménnyel távoztak; volt, ahol készpénzt zsákmányoltak; volt, ahol műszaki cikkeket tulajdonítottak el.

zaol.hu


Porcelánt és festményt vitt magával a "szarka"
A Nagykanizsai Rendőrkapitányságon nyomozást indítottak ismeretlen tettes ellen betöréses lopás bűntett gyanúja miatt. A tettes az elmúlt napokban az ablakot befeszítve Nagykanizsán betört egy lakásba, ahonnan milliós értékben porcelánokat és festményeket tulajdonított el. 

A kár 400 ezer forint
A Keszthelyi Rendőrkapitányságon nyomozást indítottak ismeretlen tettes ellen lopás bűncselekmény gyanúja miatt. A tettes a nyitott ajtón át jutott be a hétvégén egy cserszegtomaji ingatlanba, ahonnan egy táskából készpénzt, bankkártyát és iratokat tulajdonított el, közel 400 ezer forint értékben.

A tolvaj műszaki cikkeket lopott el
A Zalaszentgróti Rendőrőrsön nyomozást indítottak ismeretlen tettes ellen betöréses lopás bűncselekmény gyanúja miatt. Az elkövető egy pakodi ház ajtaját feszítette be, majd a házból mintegy 100 ezer forint értékben műszaki cikkeket tulajdonított el.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!