Korlátozások az utakon

Körkép - Ma is országszerte útlezárások és útszűkületek nehezítik a közlekedést. Tájékozódjon, mielőtt útnak indul!

zaol.hu


Az M3-as autópályán Gödöllő közelében új csomópontot alakítanak ki. A belső sávot mindkét oldalon lezárták, a forgalmat sávelhúzással a külső és a leálló sávra terelik. A reggeli és a délutáni órákban torlódás várható.

Az M5-ös autópályán Szeged irányába a Kecskemét déli csomóponttól a 89–94 km között javítják az útburkolatot, a leálló és belső sávot nem lehet használni, csak a külső sávon haladhat a fogalom.

Zsámbék térségében kerékpáros versenyt rendeznek, országos közúton korlátozás nem lesz, de 15.00 és 18.00 óra között számítani kell a versenyzők megjelenésére a forgalomban.

Az 1-es főúton Biatorbágynál, a 12-es km-nél lévő körforgalmú csomópontban a közvilágítás kiépítése miatt útszűkületen kell áthajtani.

A 6-os főúton a kulcsi és a baracsi elágazás között kivágják a közlekedésre veszélyes fákat. A döntések idején több alkalommal néhány percre leállítják a forgalmat. 

A 14-es főúton Győrben felújítják a Mosoni Duna feletti Széchenyi hidat. Egy sávot lezártak a forgalom elől.

A 82-es főúton Zirc és Veszprémvarsány (30-35 km) között útépítés miatt a fél útpályát lezárták, jelzőőr segíti az autósokat.

Egyéb:
A 7.5 t megengedett legnagyobb össztömeg feletti tehergépjárművek közlekedési tilalma ma este 10 órától vasárnap este 10 óráig van érvényben. A korlátozás a belföldi és a nemzetközi forgalomban részt vevőkre egyaránt vonatkozik.

Forrás és további információk: Magyar Közút, ÚTINFORM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!