Ki látta a balesetet?

ZH - Egy hétfői újudvari közlekedési baleset szemtanúit keresi a Nagykanizsai Rendőrkapitányság.

zaol.hu

Újudvar belterületén, az Ország utcában Nagykanizsa irányába közlekedett 2009. május 25-én 09 óra 50 perckor egy sötét színű, Citroen típusú személygépkocsi. Az előtte haladó szürke színű Opel Astra Classic típusú személygépkocsit utolérve annak előzésébe kezdett, melynek során nem biztosított elsőbbséget a vele szembe szabályosan közlekedő, szürke színű, Seat Ibiza típusú személygépkocsinak. A Seat Ibiza vezetője az ütközés elkerülése érdekében a jobb oldali vízelvezető árokba hajtott. A baleset után az előzést végrehajtó és a megelőzött jármű vezetői adataik hátrahagyása nélkül eltávoztak a helyszínről – tájékoztatta lapunkat Salamon Róbert a aZala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A hatóság kéri, hogy aki látta, vagy észlelte a balesetet, vagy a helyszínről eltávozott járművek vezetőiről információval rendelkezik, jelentkezzen a Nagykanizsa Rendőrkapitányság Közlekedési Osztályán, Nagykanizsán a Király utca 49. szám alatt vagy hívja a  06/93/312-190 telefonszámot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!