Kanizsai ütközések: Suzuki vs. Fiat, Lada vs.Toyota

Két közlekedési baleset is történt kedd délután Nagykanizsán: egy Suzuki Swiftet vezető sofőr nem adott elsőbbséget egy Fiat Puntónak, egy ladás pedig nekiment egy Toyotának.

zaol.hu


Suzuki Swift és Fiat Puntó ütközött

Kedden délután autózott Nagykanizsán a Kisfaludy utcában egy murakeresztúri asszony egy Suzuki Swift típusú személygépkocsival - utasként hozzátartozóját szállította. A Kisfaludy utca és a Csengery út kereszteződéséhez érve az ott kihelyezett " Elsőbbségadás kötelező!" jelzőtábla utasítása ellenére behajtott a kereszteződésbe és nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról, a Csengery úton Miklósfa irányából a Fő út felé közlekedő, Fiat Puntó típusú személygépkocsinak és összeütköztek.

A baleset következtében a Suzuki Swift utasa nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.



A Lada nekiment a Toyotának

Kedd délután közlekedett Nagykanizsa-Miklósfa területén a Gárdonyi utcában a Pityer utca irányából a Szentgyörgyvári utca felé egy Lada típusú személygépkocsival egy nagykanizsai férfi.  Az egyenes útszakaszon áttért a menetiránya szerinti bal oldali füves útpadkára, ahol nekiütközött egy ott leállított, Toyota Rav4 típusú személygépkocsinak. A baleset következtében a Lada vezetője nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Tekintettel arra, hogy a helyszíni szemle során felmerült a gépjárművezető ittasságának gyanúja, ezért őt a rendőrök vérvételre szállították. Kiderült az is, hogy a Lada műszaki érvényessége lejárt, kötelező felelősségbiztosítással nem rendelkezik - értesítette portálunkat Salamon Róbert rendőr alezredes, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!