Frontális ütközés egy harmadik miatt?

Tapolca, Zalahaláp - Súlyos, életveszélyes sérüléssel végződő baleset történt a Tapolca és Zalahaláp közötti főúton hétfőn a kora esti órákban - tudta meg a Napló.

zaol.hu

Egy Alfa Romeo és egy régebbi típusú Fiat személygépkocsi ütközött frontálisan az egyébként egyenes, jól belátható útszakaszon Tapolca és a szintén Veszprém megyei Zalahaláp között.

A Fiatban ülő fiatal férfit a tűzoltók vágták ki a roncsból, és a mentősök még az esti órákban is küzdöttek az életéért. Az Alfát egy hölgy vezette, hátul két gyermeke ült. Egyikük sem sérült meg.

Ebben az autó jó felépítésén túl az is közrejátszott, hogy az egyéves és a tizenegy éves gyermek is szabályosan be volt kötve, és természetesen édesanyjuk is.

A helyszínen a szemtanúk a Napló újságírójának elmondták, hogy szerintük egy harmadik autó, egy Peugeot okozta a balesetet. Állítólag úgy előzte meg az Alfát, hogy annak vezetőjét és a szembejövő fiatost is megzavarta, akik mindketten olyan szerencsétlenül reagáltak, hogy a hirtelen manőverek következtében frontálisan ütköztek.

A Peugeot elhajtott,a rendőrség keresi a sofőrt.

Az Napló információi szerint az ütközés után az arra közlekedő egyik járműből egy zalahalápi hölgy ugrott ki és poroltóval oltani kezdte az időközben kigyulladt Fiatot. A roncsba szorult férfit a tűzoltók mentették ki, s a életveszélyes sérülésekkel szállították az ajkai kórházba.

Információ: Napló, Szijártó János


Ide kattintva megnézheti a balesetről készült fotót!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!